Startsidan

Välkommen på energimässa med Skurups elverk 1 juni

Onsdagen den 1 juni mellan klockan 14.00 och 18.00 bjuder Skurups Elverk in till en minimässa i Folkets Park, där du har möjlighet att ställa frågor om elnät och fiber. Kommunens energirådgivare finns på plats, liksom kommuninformatörerna som delar ut Magasin Skurup. Vi visar aktuella byggplaner och bjuder på korv med bröd. Lokala företag visar upp sig. Kanske vill du provköra en elbil?

Publicerad: Torsdag 5 maj 2022

"Alla barn är konstnärer!"

När konstnären kommer på besök flödar idéerna och kreativiteten vet inga gränser. På Östergårds förskola har två barngrupper fått besök av konstnären Annika Rolfsdotter, som leker fram dialogen tillsammans med de nyfikna barnen.

Publicerad: Torsdag 5 maj 2022
Bild för Underbara Magasin Skurup är här!

Underbara Magasin Skurup är här!

Visste du att Skurups kommun har sitt eget sköna magasin, med vackra bilder och spännande reportage och tips om allt ifrån smakrika utflyktsmål till ”hemma hos” och byggplaner för det växande Skurup? 

Publicerad: Torsdag 5 maj 2022
Bild för Följ med när Kommunteknik städar bort vintern!

Följ med när Kommunteknik städar bort vintern!

Kommunteknik vårstädar just nu den gemensamma utemiljön runt om i kommunen. Inblick lägger näsan i blöt bland kraftfulla lövblåsare, gatsopningsmaskiner med jättestora borstar, grävmaskiner och engagerad personal. Insidertips: Den 1 april installeras fontänerna i Prästamossedammen.

Publicerad: Torsdag 31 mars 2022

Dags för kosläpp 23 april

Håll i hatten för nu släpps kossorna ut! Den 23 april blir det folkfest på Nils Holgerssongymnasiet, när korna släpps ut i två omgångar....

Publicerad: Torsdag 31 mars 2022
Visa fler

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.