Startsidan

Öppet hus på Nils Holgersson-gymnasiet 18/11

Elever i årskurs 9, med föräldrar och kompisar är välkomna att se sig omkring på skolan. Roliga prova på-aktiviteter, som att köra traktor, mjölka en ko, meka med bilar och mycket mer, på skolan som är extra bra på att varva teori med praktik och göra eleverna klara för arbetslivet.

Publicerad: Torsdag 4 november 2021

Förebyggande arbete kan minska narkotikabruk bland unga

Kan man få ungdomar att inte börja röka eller snusa och samtidigt skjuta upp sin alkoholdebut så har man gjort ett stort narkotikaförebyggande arbete. Skurups kommun har för sjätte året i rad genomfört en drogvaneundersökning bland eleverna på högstadiet.  

Publicerad: Torsdag 4 november 2021
Bild för Våtmarkerna är viktiga för djur, natur och människa

Våtmarkerna är viktiga för djur, natur och människa

I Skurups kustnära slättlandskap vill man återställa vissa av de våtmarker som dikades ut och försvann på artonhundratalet. Kom med när vi utforskar vattnets väg från gatubrunnen, genom våtmarken till vattendraget!

Publicerad: Torsdag 4 november 2021
Bild för Företag och arbetssökande möts och knyter kontakt

Företag och arbetssökande möts och knyter kontakt

Skurups kommun satsar under hösten på att matcha företag och arbetssökande. Genom att anordna studiebesök för arbetssökande på lokala företag blir företag och arbetssökande synliga för varandra.

Publicerad: Torsdag 30 september 2021
Visa fler

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.