En bild av en byggnad som har fullt med solpaneler på taket. Ovanpå bilden ligger en guldfärgad illustration av en medalj som det står 1 på.
1/5

Startsidan

Nio tips för en smidig bygglovsprocess

Bygglovshandläggaren tipsar om sådant som är viktigt att känna till när du ansöker om bygglov och efter det ska ta byggnaden i bruk. 

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023

Tryggheten ökar i livets slutskede med nytt arbetssätt

Under de sista dagarna i livet får patienter i Skurups kommun omvårdnad av högsta kvalitet. Det nya arbetssättet ger anhöriga full delaktighet och säkerställer kontinuiteten och uppföljningen av insatserna.  

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023

Satsningar för mer effektiv upphandling

För att stärka verksamheten på upphandlingsområdet har ett upphandlingsutskott etablerats och ytterligare en upphandlare rekryterats. Åtgärderna kommer sammantaget att leda till högre tempo i upphandlingsförfarandet, tydligare kravställning och bättre kontraktsefterlevnad.

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023

Stor satsning på läsning och lyssnarglädje för de yngsta på biblioteken

Under hösten kommer biblioteken att arbeta extra aktivt med sagostunder för barn. Det kommer att bjudas på sagostunder i olika former och för flera målgrupper, och de kommer att ges både av bibliotekets personal och inbokade externa aktörer. Allt för att locka till läsning och lyssnarglädje.

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023

Unikt samarbete stärker konkurrenskraften hos småföretag

Nu startar kommunerna i Skurup, Svedala, Trelleborg och Vellinge ett unikt och nytänkande samarbetsprojekt för att stötta småföretagen i deras strategiska utveckling och öka företagens konkurrenskraft, lönsamhet och överlevnad.

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023

70 ungdomar provade på arbetslivet under sommaren

Under den gångna sommaren har Skurups kommun erbjudit ungdomar möjlighet att prova på arbetslivet under några veckor, tjäna pengar och få inblick i någon av alla de verksamheter som finns i en kommun. 

Publicerad: Torsdag 31 augusti 2023
Visa fler

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.