Hitta din horisont i Skurup!

Hitta din horisont i Skurup!

Storslagna vyer, värmen i mänskliga möten, lugnet hemma med storstadspulsen inom räckhåll… Skurups kommuns stora kampanj i digitala kanaler framhåller livskvalitet som avstamp för kreativitet och utveckling. 

- Det är dags att göra avtryck, helt enkelt! säger kommunikationschef Magdalena Hellström. Vi vet vilken underbar plats vår kommun är, både för barnfamiljer och företagare.

”Sätt Skurup på kartan!”

Uppdraget som kom från styrande politiker löd ”Sätt Skurups kommun på kartan som den fantastiska plats för boende och etablering vi är!”

- När signalen kom från våra politiker undersökte vi hur vi bäst sätter fingret på värdena och kommunicerar dem i ord och bild. Vi är stolta och glada över att fler nu kommer att få möjlighet att upptäcka Skurups kommun.

Guldläge och livskvalitet

- Skurup har ett guldläge som boendekommun, säger Magdalena Hellström. Det kändes självklart att ta fasta på livskvalitet, trygghet och valmöjligheter när vi byggde upp kampanjen, som samlas under två huvudbudskap:

  • Hitta din horisont i Skurup
  • Platsen för det goda livet

Skurup attraktiv inflyttningsort

Under flera år har Skurups kommun flyttat fram sin position i Malmö - / Lundregionen. Den snabbt ökande befolkningsmängden är ett kvitto på att fler och fler har fått upp ögonen för platsen för det goda livet.

Utöver en film som ska spridas brett i sociala kanaler, visas på skärmar i offentliga lokaler och periodvis ska figurera i kortversion på Pågatågen  – har vi producerat ett antal stillbilder på temat horisont. Ett ytterligare, nytt koncept går ut på att vi har filmat rörliga vykort på ett antal vackra platser runtom i kommunen. Vykorten - som är filmade utsikter - är filmade genom ett riktigt fönster, för den genuina känslan.

- Beståndet av fönsterfilmer kommer att byggas på efterhand, säger Magdalena Hellström. Vi kommer att använda materialet under lång tid, vilket gör att det finns utrymme att byta ut delar av det. Och det finns flera idéer som kan aktiveras framöver.

Den primära målgruppen för kampanjen är personer som idag bor i staden och funderar på att flytta till en plats med möjlighet till större livskvalitet – kanske har man familj, arbetar i de omgivande städerna eller har möjlighet till distansarbete.

Välkommen in på kampanjsidan för Hitta din horisont i Skurup!

Fredag 7 oktober 2022

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.