Sommarlovsaktiviteter för unga

Årets sommarlovsprogram för ungdomar i åldrarna 1320 år har premiär med evenemanget Summerstart 12/6 och sträcker sig till fredag den 14/8.

https://www.skurup.se/lovaktiviteter ser du hela sommarlovsprogrammet. Där står vilka aktiviteter som kräver föranmälan.

Regler till följd av covid-19-pandemin
Här kan du läsa om fritidsgårdarnas regler för att förhindra smittspridning under covid-19-pandemin. Bland annat har vi endast möjlighet att ta emot 25 ungdomar samtidigt i våra lokaler.

Följ länken och läs om reglerna

Axplock ur sommarlovsprogrammet

Fredag 12/6
Summerstart med fritidsgårdarna
Kom och ha en grym sommarkväll med oss på Gummifabriken! Aktiviteter: bungyrun, wreckingball, mekanisk tjur, Boomfight. Vi bjuder på grillat under kvällen. Ålder: 13-20 år

Torsdag 18/6
Midsommarfest på Gummifabriken

Aktiviteter, dans och snacks i midsommaranda tillsammans med fritidsledarna, Ålder: 11-20 år

Torsdag 25/6 - fredag 26/6
Mini-LAN på Gummifabriken

Delta i LAN under hela natten på Gummifabriken. Minilanet är arrangerat av vår ungdomsgrupp "övernattningsgruppen". Under kvällen/natten erbjuds full uppkoppling och gaming (tag med egen dator/spelkonsol). Vi bjuder även på panpizza och dricka under natten. Roliga utmaningar utlovas! 
Ålder: 13-20 år

Torsdag 2/7
Äventyr på Kungsbyggets äventyrspark med fritidsgårdarna
Följ med oss på en hel dag med äventyr! Zipline, rodel och massa skoj!  Ålder: 13-20 år

Torsdag 9/7
Heldag på Tosselilla med fritidsgårdarna

Följ med oss på en heldag på Tosselilla. Ålder: 13-20 år

Torsdag 6/8, 13/8
Minigolf och frisbeegolf med fritidsgårdarna
​Följ med oss till Sövde äventyrscamp. Ålder: 13-20 år

Tisdag 11/8 - torsdag 13/8
Filmkollo/Filmprojekt för unga i Sjöbo och Skurup
Är du intresserad av att skapa eller se på film? Här får du under tre dagar på sommarlovet (även under kommande höstlov) skriva manus, filma, skådespela, redigera, lägga ljud, kort sagt skapa en egen film. Det gör du tillsammans med duktiga filmlärare och nya och gamla kompisar.  Ålder: 12-16 år 

Torsdag 4 juni 2020

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.