Utställning med LasseMajas detektivbyrå - Cirkusmysteriet

27/6-28/8 på Skurups bibliotek

Skurups bibliotek startar sommarens aktiviteter med det omåttligt populära deckarparet Lasse och Maja, skapade av Martin Widmark och Helena Willis.

Den interaktiva och medskapande utställningen, som är producerad av Barnutställningar, kommer att finnas på plats från den 27/6 till den 28/8.

Välkomna att leka i cirkustältet, lösa mysterier i detektivvagnen, göra roliga tävlingar eller bara leka fritt i utställningen.

Alla leksugna barn och vuxna är välkomna, men speciellt barn i åldern 5 till 10 år.

Pris: Utställningen är gratis för alla besökare och genomförs med sponsorpengar från Skurups Sparbank och Region Skåne.

Tid: 27 juni till 28 augusti
 

Covid-19

Skurups bibliotek följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget ser det ut som att utställningen kan äga rum, men skulle det förändras så informerar vi på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

Om restriktionerna på max 50 personer kvarstår kommer vi att ordna så man kan förboka en tid för att besöka utställningen. Man kan också komma hit på vinst och förlust men då kan man riskera att inte få plats. Därför rekommenderar vi att du antingen ringer oss på 0411-53 60 71 och att du följer oss på sociala medier.

Skurups bibliotek på Facebook

Välkomna!

 

 

Torsdag 4 juni 2020

På inblickskurup.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies.